Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Sarah Morton je slavna britanska spisateljica romana. Umorna od London traži nadahnuće za svoj novi roman. Prihvati ponudu svoga izdavača Johna Bosloada da odsjedne u njegovom domu u Luberonu, na jugu Francuske. Izvan sezone, Sarah uživa. No jedne večeri neočekivano dođe Johnova kćer Julie. I krenu neugodna zbivanja...
Interesantna priča o nepomirljivim karakterima. Poznata i uspješna londonska spisateljica krimića, Sarah Morton (Charlotte Rampling), odlazi u vikendicu svog izdavača John Bosload (Charles Dance) na jugu Francuske kako bi radila na novoj knjizi i uživala sama u praznoj kući. Mir i tišina joj odgovaraju i u trenutku kad shvaća kako je dolazak bio mudra odluka, u posjet joj iznenada dolazi Johnova mlada kćer, Julie (Ludivine Sagnier). Njihovi karakteri potpuno su različiti. Sarah je konzervativna i hladna i suzdržana Engleskinja tako da dolazak mlade, nabrijane i seksualno slobodne Francuskinje, Julie, unosi totalni obrat, ne samo u knjigu već i u Sarahin život.

Fotografije

BazenBazenBazenBazenBazenBazenBazenBazenBazenBazenBazen

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.