Ne pitaj kako

Ne pitaj kako (2006)

Redatelj: Lukas Nola

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 6/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Iva i Saif mladi su bračni par koji usprkos stalnim pokušajima ne uspijeva dobiti dijete. Zorica i Draka su narkomanski par kojemu uvijek fali love za drogu, ali zato imaju bebu viška. Bećir i Dudo sitni su kriminalci čiji poduzetnički pothvati prolaze kroz tranzicijsko razdoblje - sa svodništva na šverc djecom za nesretne, neplodne talijanske bračne parove. Mali i Buha ovisnici su o video igrama. Jednog nesretnog jutra njih dvojica, nakon što im krepa Playstation, zbunjeni danjom svjetlošću ukradu Bećirov terenac. Malo kasnije na zadnjem sjedištu džipa otkrivaju usnulu bebu. Kako će dijete, pokraj lokalnog cara preprodaje ukradenih automobila i dvije vesele prostitutke, dospjeti do roditelja koji ga zaslužuju? Ne pitaj kako!
"Ne pitaj kako!" kriminalistička je priča koja jednom običnom, ali bolnom ljudskom problemu, neplodnosti u braku, pristupa na originalan način - na pozadini humoristično ocrtanih likova iz polusvijeta novog hrvatskog podzemlja...

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.