poster

Bez zakona

Lawless (2012)

Redatelj: John Hillcoat
CineStar TV1 | 01. 05. 2024. | 02:20

Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(51 glas)

SADRžAJ

Ekranizacija biografskog romana „The Wettest County in the World“ o braći Bondurant koji su za vrijeme prohibicije u SAD-u zarađivali proizvodeći alkohol u šumama Virginije a s vremenom je oko njih stvorena legenda da su neuništivi. Filmsku ekipu čine glumačke zvijezde Shia LaBeouf i Tom Hardy te Jessica Chastain, Guy Pearce i Gary Oldman. Režiju potpisuje John Hillcoat dok je slavni glazbenik Nick Cave napisao scenarij i glazbu.
Trojica braće Bondurant bave se proizvodnjom i krijumčarenjem alkohola za vrijeme prohibicije u doba Velike depresije u brdima okruga Franklin u Virginiji. Pokvareni posebni zamjenik Charles Rakes želi uzeti dio profita od braće, a dodatna nevolja je i lokalna konkurencija koja im se želi ugurati na tržište. Ipak, Forrestov neobuzdan prkos i Cricketove novotarije u proizvodnji alkohola pomognu braći da ostvare lokalni monopol. Ali kada Forrest bude ranjen, a sukob s Rakesom eskalira, Jack, koji je na početku plahi brat, mora dokazati koliko vrijedi konkurentskoj bandi gangstera Floyda Bannera. Osim toga, on izrasta u drskog razmetljivca i pokušava osvojiti nedostupnu kći lokalnog propovjednika, Berthu.

Fotografije

Bez zakonaBez zakonaBez zakonaBez zakonaBez zakonaBez zakonaBez zakonaBez zakonaBez zakonaBez zakona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.