SADRžAJ

Dobrodušnom gimnazijalcu Scottu Howardu (M. J. Fox) u posljednje vrijeme baš i ne ide u životu. Osim što je kao košarkaš u školskoj momčadi prilično nespretan i izgubljen, čime izluđuje svoje suigrače, Scott je nesretno zaljubljen u privlačnu Pamelu Wells (L. Griffin), najljepšu djevojku u školi koja hoda s Mickom Mcallisterom (M. Arnold), grubijanom koji Scotta često ponižava. Da sve bude gore, nedavno ga je ugrizao pas, a posljedice tog ugriza su neobičan sve intenzivniji svrbež, ubrzan rast noktiju na njegovim rukama i nogama te istančan sluh kojim Scott poput psa reagira na zviždanje. A kad se jedne noći vrati sa zabave, Scott primijeti da se pretvorio u križanca čovjeka i vukodlaka, u biće koje posjeduje neobične moći koje međutim mora skrivati. Nakon što shvati da se s njegovim ocem događa isto, Scott tijekom jedne košarkaške utakmice zaboravi na oprez te se pretvori u vukodlaka i baš zahvaljujući tome donese pobjedu svojoj momčadi. To će mu neočekivano donijeti veliku popularnost, da bi uskoro zadovoljan shvatio da se Pamela zanima za njega.

Fotografije

Mladi vukodlak

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nevjerovatna pustolovina Billa i Teda (1989)

    image
    Dvoje tinejdžera zaljubljenih u rock'n'roll, koji samo što nisu pali razred, spremaju se napisati presudni referat iz povijesti nakon što im je dodijeljen vremeplov.
  • Igre velike gladi (2013)

    image
    Urnebesna parodija mega popularnog serijala Igre gladi. U najdepresivnijem kutku postapokaliptične budućnosti, naša heroina Kantmiss Evershot javlja se kao...
  • Iqbal i superčip (2016)

    image
    Iqbal i Sille su najbolji prijatelji i oduvijek žive vrata do vrata. U njihovoj ulici počinje obnova, a Easelman i Swine će, na nesreću, biti zaduženi za…
  • Zmija iz Comptona (2018)

    image
    Rap grupa na rubu potpisivanja svog prvog ugovora za album jedina je nada grada u borbi s mutiranim čudovištem, divovskom zmijom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.