Ocjena: 2.3/10

SADRžAJ

Katie Coltrane (W. Goldberg) je policajka koja kriminalcima ulijeva strah, a kolege je poštuju. U vremenima daleke budućnosti, čuvari reda su naviknuti na neobične suradnike pa tako i Katie. Kad joj za partnera šefovi dodijele početnika Theodorea Rexa, prvoga dinosaura diplomanta policijske akademije, ženski Prljavi Harry razmišlja i o napuštanju posla koji toliko voli. Novi partner s kratkim iskustvom i dugim ubojitim repom pokazuje se dobrim policajcem i njih se dvoje zbližuju. A u pogibeljnome slučaju koji im je povjeren, istrazi protiv poremećenoga milijunaša Elizarea Kanea, tvorca novoga Armagedona, dobre suradnje i čuvanja partnerovih leđa nikada dovoljno...

"Theodore Rex", fantastična američka kriminalistička komedija o suživotu genetski modificiranih dinosaura i ljudi te zločinačkim planovima ludoga milijunaša, snimljena je poglavito za video i televizijsku distribuciju. Scenarist i redatelj Jonathan R. Bethuel (The Last Starfighter) iskazao se zavidnom maštovitošću što je rezultiralo tako čudesnom mješavinom prošlosti i budućnosti, žanrova i motiva. U glavnoj ulozi neustrašive policajke iz bliske budućnosti pojavljuje svestrana i karizmatična diva Whoopy Goldberg (Duh, The Color Purple), dok glavnoga negativca tumači omiljeni glumac art redatelja kao što su Fassbinder, Agnieszka Holland ili Costa Gavras, Armin Mueller-Stahl (Lola, Utz, Avalon).

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.