SADRžAJ

Francesca Hamphries (M. Barton) najbolja je učenica u baletnoj školi. Nitko se tome i ne čudi jer je njezina majka bila primabalerina. No, Francescini roditelji poginuli su kad je bila mala i ona ih se i ne sjeća. Živi s bakom Phoebe (J. Plowright), otmjenom starom damom savršenih manira i nepogrešivog ukusa. Baka brižno odgaja svoju unuku, pazi da dobro jede i da redovito vježba balet, a navečer joj prije spavanja čita. Francesca se druži sa svojim prvim susjedima, svojom najboljom prijateljicom Hazel (I. Uribe) i njezinim bratom Carlosom (A. Marquez). Samo Hazel zna da Frankie najviše od svega želi igrati bejzbol...
Ovaj simpatičan film režirala je glumica i producentica JoBeth Williams, a uz karizmatičnu Joan Plowright i ljupku Mischu Barton, u filmu je posebno zapažena mlada Ingrid Uribe kao Hazel, koja je za tu ulogu bila nominirana za nagradu Young Artist, jednako kao i Addison Ridge za sporednu mušku ulogu.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.