SADRžAJ

Callie Morgan (S. Mathis) rano je ostala bez majke, rasla je uz oca, kojega je zvala Duds (T. Kopache), koji se nikada nije oporavio od ženine smrti. Nije se oporavila ni Callie, njezino srce kao da je iz dana u dan slabjelo. Sve dok jedini spas nije bila transplantacija. U bolnici je upoznala ljude u sličnom stanju u kakvome je došla i ona, među njima i Jaspera (P. Dobson). Na sreću, oboje su uspjeli dočekati novo srce, a po izlasku iz bolnice nastavili su se viđati. Callie, koja nikad ranije nije imala potrebu za djecom, odjednom je poželjela imati dijete, iako je znala da ga, zbog svog zdravstvenog stanja, ne može imati. Dok se fizički dobro oporavljala, u nju se uvlačio nemir koji nije znala objasniti. Kako je po zanimanju bila novinarka, počela je, mimo propisa o doniranju organa, istraživati čije je srce dobila. Otkrila je da joj je transplantirano srce mlade učiteljice koja je imala kćer Cricket (M. Mouser). Callie se ne može oduprijeti želji da vidi Cricket...

Fotografije

Srce neznancaSrce neznanca

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav u vrijeme žetve (2019)

    image
    Putopiskinja se vraća u svoj rodni grad koji je davno napustila, slomljena srca. Upoznaje novog muškarca, ali i sreće svojeg bivšeg.
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
  • All of My Heart: Inn Love (2017)

    image
    Ljubavni film. Jenny i Brian naslijede kuću u idiličnom okrugu Bucks i odluče je pretvoriti u pansion. Zaruče se, ali i suočavaju s raznim poteškoćama u vođenju...
  • Poslije oluje (2019)

    image
    Lauren želi obnoviti lokalnu zajednicu i svoj dom nakon silovite razorne oluje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.