SADRžAJ

A trebao je to biti genijalni marketinški potez. Predsjednika SAD-a očekuju novi izbori za svega tjedan dana, a javnost mu nije naklonjena. Na humanitarnoj priredbi inscenirana je njegova otmica zamišljena kao promocijski trik koji bi trebao kod glasača promijeniti mišljenje o čelnoj osobi države. No jedan od lažnih otmičara odluči kako je prilika za zaradom predobra da se propusti pa odluči predstavu pretvoriti u pravi zločin.

Redatelj akcijskog hita iz sredine 80-ih, Američki ninja s Michaelom Dudikoffom, početkom novog tisućljeća snimio je akcić na tragu Umri muški, koji je, s obzirom na niskobudžetno izdanje, isporučio impresivne akcijske scene u kojima prednjači najveća zvijezda filma Eric Roberts, a društvo mu prave bivši glazbenik Ice-T te Michael Madsen (Reservoir Dogs, Kill Bill, Donnie Brasco), koji filmu samo svojom pojavom donosi određenu dozu coola.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.