SADRžAJ

Četvorica susjeda koji oforme patrolu kako bi izbjegli svakodnevne obiteljske rutine razotkriju urotu izvanzemaljaca da unište Zemlju. Ti nespretni junaci sada su jedina prilika za spas Glenviewa, kvarta i cijelog svijeta.
Jedino opasnije od prijetnje s kojom su suočeni dobri građani prigradskog Glenviewa četvorica su tipova koji su se udružili da ih spase. Upoznajte „Kvartovsku patrolu“: odgovornog Evana, zabavnog obiteljskog čovjeka Boba, jezičavog, nepredvidljivog Franklina i rastavljenog Jamarcusa koji traga za ljubavlju. Glenview, Ohio, Sjedinjene Države, planet Zemlja. U ovoj naoko spokojnoj enklavi i utočištu, Evan, Bob, Franklin i Jamarcus odlučili su udružiti snage da zaštite svoju zajednicu. Usput uživaju u nekim dobrim stranama patroliranja… poput ispijanja piva, zafrkancije i općenitog muškog ponašanja. Čak i sa svojim lijepim novim jaknama, a možda upravo i zbog njih, ukrašenim plamenim krilima i glavom tigra (ne pitajte), ta ne baš zastrašujuća četvorka isprva nailazi samo na omalovažavanje stanovnika koje bi trebali štititi. Ali kada slučajno otkriju da su im grad opsjeli izvanzemaljci prerušeni u Zemljane, nemaju druge nego spasiti svoj kvart i cijeli svijet od potpunog uništenja.

Fotografije

Susjedi treće vrsteSusjedi treće vrsteSusjedi treće vrsteSusjedi treće vrsteSusjedi treće vrsteSusjedi treće vrsteSusjedi treće vrsteSusjedi treće vrsteSusjedi treće vrsteSusjedi treće vrsteSusjedi treće vrsteSusjedi treće vrste

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.