SADRžAJ

Priča o darovitom koreografu kojega vlastiti nagoni, profesionalni i osobni, odvode do samouništenja. Film je režirao priznati brodvejski redatelj i koreograf Bob Fosse temeljeći ga na vlastitim iskustvima.
Priča o darovitom koreografu kojega vlastiti nagoni, profesionalni i osobni, odvode do samouništenja. Film je režirao priznati brodvejski redatelj i koreograf Bob Fosse temeljeći ga na vlastitim iskustvima. Joe Gideon kazališni je redatelj i koreograf koji pokušava balansirati rad na svome zadnjem brodvejskom mjuziklu s montiranjem holivudskoga filma koji je režirao. On je radoholičar koji puši cigaretu za cigaretom i svaku noć spava s drugom plesačicom. Bez dnevne doze Vivaldija, Visinea, Alka-Seltzera, Dexedrinea i seksa, on ne bi imao energije voditi najveću „predstavu“ od svih – svoj život. Njegova djevojka Katie, bivša žena Audrey te kći Michelle pokušavaju ga izvući iz ponora, no prekasno je za njegovo iscrpljeno tijelo i stresom razoreno srce.

Fotografije

Sav taj jazzSav taj jazzSav taj jazzSav taj jazzSav taj jazzSav taj jazzSav taj jazzSav taj jazzSav taj jazzSav taj jazz

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.