SADRžAJ

Sitni agent osiguravajuće tvrtke izgubi povjerenje u svoje sposobnosti i padne na ubojiti šarm propalog glumca i ostarjeloga židovskog gangstera kojima treba pijun za prijevaru osiguranja koja neće dobro završiti.
U Novoj Engleskoj godine 1975. BOBBY SCHEINMAN radi kao prodavač osiguranja, ali u tome nije baš uspješan. Prijeti mu otkaz, a supruga mu čezne za boljim životom, pa Bobby smišlja način kako preko noći ostvariti "američki san". Kada upozna IRVINGA i VINCENTA, dvojicu naoko imućnih poslovnih ljudi, pomisli kako mu se želja ostvaruje. Vincenta zanima polica osiguranja kojom bi osigurao svoj posao u slučaju da on ili njegov partner Charles umru. Vincent želi navedenu policu kao jamstvo za kredit kojim će kupiti klub "Boston Red Sox". Ali polica ima jednu manu – oba partnera trebaju potpisati ugovor, a Vincent to želi izbjeći. Opijen Vincentovim glamuroznim životom, Bobby predloži da sastavi lažnu policu. Ali kad Bobby otkrije da je Irving opasni kriminalac, a da su Vincent i Charles bivši ljubavnici, shvati kako Vincent namjerava ubiti Charlesa i prisvojiti novac od osiguranja. U strahu za svoju obitelj, Bobby očajnički pokuša nadmudriti zlikovce, ali samo još više pogorša cijelu situaciju.

Fotografije

Ključni čovjek

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.