SADRžAJ

Lily Bedford ima samo tatu (B. A. Smith), mama je stradala u prometnoj nesreći. Michael (M. Moses), bogati, uspješni tvorničar igračaka, ni poslije gotovo dvije godine ne može prihvatiti smrt svoje supruge, osjeća da je od toga dana uništeno sve lijepo što je imao. Iako obožava svoju kćerkicu Lily, ne može je usrećiti jer je sam nesretan. Njegov mlađi brat Jake (S. Eckholdt) trudi se da se Michael trgne iz utučenosti, da počne izlaziti i upoznavati druge žene.

U školi Lily ima problema s drugim, većim i zločestijim curicama, pa često dolazi u sukobe. Nakon jednog takvog napada padne i ozlijedi koljeno, pa joj u prvu pomoć pritekne Faith Zacarelli (R. Chambers), mlada djevojka koja privremeno radi u obližnjem kafiću, ali studira i želi postati učiteljica, jer obožava djecu. Uskoro će Faith za Lily postati jedino utičište, uz ujaka Jakea, i najbolja prijateljica, jer kod kuće stvari nisu baš dobre: jedna je dadilja gora od druge, neke su lijene, neke piju, neke ne podnose djecu, a za neke, posebno loše, Lily se sama pobrine da odu. A kad jednog dana Faith posjeti Lily, Jake je oduševljen lijepom djevojkom i smatra da bi bila idealna dadilja, dok je namrgođeni Michael sumnjičav...

Ovaj simpatičan obiteljski film najbolje se može odrediti kao romantična obiteljska komedija u kojoj se najprije upoznaju djevojčica i mlada djevojka, a zatim djevojku upoznaju ozbiljni otac i zgodni ujak. Pa kako god bude, Lily je zadovoljna, jer se riješila svojih nesimpatičnih dadilja.

Fotografije

U pravi čas

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.