poster

20000 milja pod morem, epizoda 2

20,000 Leagues Under the Sea (1997)

Redatelj: Rod Hardy

Ocjena: 6.1/10

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Film je moderna verzija kultnog romana Julesa Verna koji je klasična SF priča o kapetanu koji se nije mogao prilagoditi svijetu. Kapetan Nemo (Sean Lawlor) je karizmatični sociopat i izopćenik koji se ne može uklopiti u društvene okvire. Kako bi se osvetio izvanjskom svijetu kapetan koristi svoju visoko opremljenu podmornicu kao glavi adut. Iz dubokog mora tako će izroniti čudovište kojim upravlja Nemo, a ima za cilj osvetite se ljudima.

PREPORUKE
  • Vremeplov (1960)

    image
    Godina je 1899. i George raspravlja sa svojim prijateljima o teoriji četvrte dimenzije. Kao dokaz on im pokaže malu mašinuj za koju tvrdi da može putovati kroz...
  • Ledena apokalipsa (2020)

    image
    Potresi izazivaju golemi polarni vrtlog koji pokriva glavninu planeta, a jedna se obitelj mora probiti do sigurne zone na ekvatoru.
  • Planet majmuna (1968)

    image
    George Taylor (C. Heston) zapovjeda svemirskim brodom u kojem se nalazi još troje astronauta. Let traje šest mjeseci gotovo svjetlosnom brzinom, a to je sedamsto...
  • Meteorski Mjesec (2020)

    image
    Meteor udara u Mjesec i skreće njegovu orbitu, koja ga sada vodi ravno prema Zemlji.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.