SADRžAJ

Howardov život potpuno se promijeni kad njegov bivši učenik, sada velika filmska zvijezda, natukne da je on homoseksualac prilikom prijenosa dodjele "Oscara". Sada Howard mora uvjeriti grad, zaručnicu, a najviše sebe da nije gay.
Srednjoškolski učenici profesora engleskog, Howarda Bracketta, zapanjeni su. Je li stvarno istina da bi njihov omiljeni srednjoškolski nastavnik mogao biti homoseksualac? Ali on ne može biti gay, treba se uskoro oženiti! Ipak, on također podučava dramu, a koliko tek obožava ploče Barbre Streisand... Sve se to dogodilo Howardu brže nego što stigneš reći "Ne pitaj, ne govori". Jedan od njegovih bivših učenika postao je holivudska superzvijezda te je nespretno doveo u pitanje Howardovo seksualno opredjeljenje – ni manje ni više nego na dodjeli "Oscara". Howardov miran život u Greenleafu u Indiani odmah se promijeni. Greenleaf je sada postao mjesto mahnitog medijskog lova, a njihova je lovina Howard. Peter Malloy, vješti i agresivni televizijski novinar, odlučan je u namjeri da uhvati Howarda i natjera ga da kaže istinu. U međuvremenu Howarda dijeli samo nekoliko dana od vjenčanja s Emily Montgomery, zaručnicom kojoj je uspješno odolijevao pune tri godine.

Fotografije

In & outIn & outIn & outIn & outIn & out

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.