Ocjena: 3.8/10
Ocjena korisnika: 10/10
(4 glasa)

SADRžAJ

U najnovijoj komediji najuspješnijih francuskih komičara, dua Eric & Ramzy, serijski ubojica terorizira Pariz, no dani su mu odbrojeni kada mu žrtva postane i alžirska diplomatkinja. To znači da se iz Alžira u glavni francuski grad upućuju dva najsposobnija čovjeka najuspješnije državne policije u čitavoj Africi, inspektor Nerh-Nerh (Ramzy Bedia) i njegova desna ruka Kabyle (Eric Judor). Oni svojim neortodoksnim metodama istrage zbunjuju francuske kolege i šire kaos na svakom koraku, ali zbog njihovih nesvakidašnjih talenata također su stalno blizu poremećenom ubojici i on je primoran na konačni, urnebesni obračun u kojem se ne biraju sredstva.

Fotografije

Državna policijaDržavna policijaDržavna policijaDržavna policijaDržavna policijaDržavna policijaDržavna policijaDržavna policijaDržavna policijaDržavna policijaDržavna policijaDržavna policija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.