SADRžAJ

Veza prostitutke i njezina klijenta razvija se u nešto poput ljubavne, zatim u poslovnu, a na kraju oboje završe na optuženičkoj klupi.
S radnjom u irskoj provinciji, "Čulnost" je priča o 26-godišnjem ovčaru Donnalu Dugganu kojeg upoznajemo jutro nakon očeve smrti. Prilično usamljen, Donnal je većinu svog života proveo bez majčinske figure, brinući se o farmi i svom nemoćnom ocu. Oslobođen tih obaveza, napušta sve i završava na putu na kojem nije ni sanjao da će završiti. Film prati vezu između Donnala i privlačne novozelandske prostitutke Kim. Na početku veze oni su samo klijent i prostitutka, zatim postanu nešto kao ljubavnici i poslovni partneri, da bi na kraju završili zajedno na optuženičkoj klupi. Kao netko tko nikad nije imao ni novca, a ni moć, pratimo kakav iskvarujući učinak jedno i drugo ima na mladog Donnala. "Čulnost" istražuje naše pretpostavke o vezama u društvu gdje je seksualnost istisnula nekoć važne stvari, što je osobito prisutno u ruralnoj Irskoj.

Fotografije

ČulnostČulnostČulnostČulnostČulnostČulnostČulnostČulnostČulnostČulnost

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.