SADRžAJ

Mary Horton (C. Bergen) vodi vlastitu knjižaru i volontira u skloništu za napuštene životinje, na što joj se, uz kavu sa susjedom, svodi čitav društveni život. Tim (T. McCarthy) je mladić koji radi na gradilištu što graniči s Marynim vrtom. Prostodušan, dobrodušan i ugodan, Tim je predmet neslanih šala svojih kolega, jer ga smatraju mentralno zaostalim. A i nikada nije mogao naučiti čitati. Tim se slučajno nađe u Marynom vrtu na gredici s cvijećem i ponudi joj da ga uredi. Mary ga zaposli da dolazi svake subote, a kad ima vremena, uči ga čitati. Između dvoje dobrih ljudi željnih ljubavi postupno će se razvijati bliskost i toplina...

Prema romanu, Tim, spisateljice Colleen McCullough, još je 1979. godine snimljen igrani film istog naslova, u režiji glumca Michaela Patea (1920-2008). Zanimljivo, to je jedina režija koju potpisuje ovaj glumac golemog opusa. Valja istaknuti da je u ulozi Tima nastupio Mel Gibson. Gotovo dvadeset godina poslije snimljena je ova televizijska verzija, u kojoj su izvrsne glavne likove odglumili Candice Bergen i Thomas McCarthy.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.