Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 8/10
(30 glasova)

SADRžAJ

Jedan će mladić zamijeniti sigurnost dosadne svakodnevice neobičnim životom među cirkuskim nakazama i grotesknim stvorenjima noći te ispuniti svoju sudbinu u svijetu iz noćnih mora.
"Cirkus nakaza" priča je o dječaku koji je nehotice prekinuo dvjestogodišnje primirje između dva klana zaraćenih vampira. Uvučen u fantastičan svijet neshvaćenih cirkuskih nakaza i grotesknih stvorenja noći, jedan će mladić nestati iz sigurnosti dosadne svakodnevice i ispuniti svoju sudbinu u svijetu iz noćnih mora. Četrnaestogodišnji Darren tipičan je dječak iz predgrađa. Druži se s najboljim prijateljem, prosječan je đak i kloni se nevolja. Ali sve se mijenja kada on i njegov prijatelj susretnu putujuću cirkusku družinu. U tom trenutku vampir imenom Larten Crepsley pobudi u Darrenu žeđ za krvlju. Kao novopečeni besmrtnik pridružuje se "Cirque Du Freaku", putujućem cirkusu punom čudovišnih spodoba kao što su dječak-zmija, vukodlak, bradata žena i divovski izvikivač. Darren razvija svoje nove moći u tom svijetu tame i tako postaje dragocjen pijun vampirima i njihovim smrtonosnim pandanima. U borbi za opstanak u njihovu uzavrelom ratu ovaj će dječak pokušati sačuvati ono malo ljudskosti što mu je ostalo.

Fotografije

Cirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikCirkus nakaza: Vampirov pomoćnikNBCCirkus nakaza: Vampirov pomoćnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.