SADRžAJ

Kit Carruthers (Martin Sheen), neuspješni 25-godišnjak zaposlen kao smetlar, upušta se u ljubavnu vezu s deset godina mlađom Holly (Sissy Spacek). Kako se njezin otac protivi njihovu druženju, Kit ga ubije i s djevojkom bježi iz grada. Ovo je samo početak okrutnog niza zločina koje će počiniti ovaj mladi par.
Prvi dugometražni film hvaljenog američkog redatelja, Terrencea Malicka (Tanka crvena linija), inspiriran je zastrašujućim zločinima koji su 1957. godine počinili Charles Starkweather i Caril Ann Fugate.

Fotografije

Pustara

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prevarant (2018)

    image
    Priča o Barryju Minkowu, mladom karizmatičnom poslovnom čovjeku koji postaje bogati izvršni direktor laganjem, varanjem i krađom na putu do vrha.
  • Zvižduk niz vetar (1961)

    image
    Priča o beguncu koji se krije na farmi u Lankaširu, i za koga troje dece koje žive na farmi misle da je sam Isus Hrist, zbog njegove brade i izgleda...
  • Anđeo čuvar (1987)

    image
    Istinita priča o suvremenoj europskoj trgovini robljem. Novinar kreće tragom jednog dječaka da bi usput otkrio lice i naličje života jugoslovenskih Roma. Put ga...
  • O, milosti (2019)

    image
    Šef policije u sjevernoj Francuskoj pokušava riješiti slučaj u kojem je starica brutalno ubijena.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.