Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(48 glasova)

SADRžAJ

Mladi udovac odvjetnik (Daniel Radcliffe) putuje u udaljeno selo kako bi izvršio važan zadatak i otkriva da osvetnički duh prezrene žene iz nepoznatih razloga terorizira lokalno stanovništvo.
Arthur Kipps (Daniel Radcliffe), odvjetnik i udovac kojem je vlastita tuga ugrozila karijeru, odlazi u udaljeno selo da izvrši oporuku nedavno preminula ekscentrika. No ubrzo po dolasku otkriva da selo skriva smrtonosnu tajnu. Iako se mještani trude skriti svoju tragičnu prošlost od Kippsa, on uskoro shvaća da je kuća njegova klijenta zaposjednuta duhom žene koja je odlučna pronaći nekog i nešto što je izgubila... Nitko, čak ni djeca, nisu sigurni pred njezinim osvetničkim pohodom.

Fotografije

Žena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnomŽena u crnom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.