poster

Svaki drugi vikend (i polovinu praznika)

Une semaine sur deux - et la moitié des vacances scolaires (2009)

drama, obiteljski | Francuska
Redatelj: Ivan Calbérac

Ocjena: 5.0/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Dvanaestogodišnja Léa radije bi živjela s nekom drugom obitelji u kojoj roditelji nisu rastavljeni i u kojoj ne postoje dva doma; u kojoj je njezina majka bolje razumije, otac stoji objema nogama na zemlji, a njezin mlađi, ekološki nastrojen brat ne zanovijeta što je predugo pod tušem trošeći vodu koje će na Zemlji ubrzo nestati. Ove godine ona će krenuti u šesti razred. Dok njezini majka i otac pokušavaju organizirati svoje živote, ona se prvi put zaljubljuje. To će iskustvo prodrmati njezina uvjerenja o svijetu i njezinim roditeljima te više nikad neće biti ista. Ove godine svi će postići ravnotežu i otvoriti se jedni prema drugima...

Fotografije

Svaki drugi vikend (i polovinu praznika)Svaki drugi vikend (i polovinu praznika)Svaki drugi vikend (i polovinu praznika)Svaki drugi vikend (i polovinu praznika)Svaki drugi vikend (i polovinu praznika)

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.