Ocjena korisnika: 8/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Kevin Wilson (T. J. Roberts) ima jedanaest godina. Svjestan je da je to životno doba prekretnica: kraj djetinjstva i početak odrastanja. Za njega, jedini je ispravan put da bude dobar ninja i da savlada sve stupnjeve borilačkih vještina. Na putu je da ostvari svoj san kad osvoji državno prvenstvo. Nakon prvenstva, roditelji ga šalju u Los Angeles, sa starijom sestrom Megan (S. Whipple), gdje živi očev brat, stric Bob (S. Furst). Stric Bob nekada je bio uspješan agent filmskih zvijezda, na čemu se i obogatio, no poslovi su mu počeli propadati kad se propio. Sada ga Kevinovi roditelji smatraju luzerom. Ipak, stric Bob poznaje slavnog Dona Dragona Wilsona (D. Dragon Wilson), svjetskog šampiona u kickboxingu, koji je Kevinov junak i životna mu je želja da ga upozna...

Ovaj film zanimat će prije svega sve one koji se bave borilačkim vještinama, a po nizu situacija i motivu dječaka koji pobjeđuje gangstere podsjeća na film Sam u kući. Borilačke scene koreografirao je Art Camacho, koji je godine 2005. proglašen akcijskim redateljem godine. U filmu samoga sebe igra Don The Dragon Wilson, višestruki svjetski šampion u kickboxingu, koji je tu titulu osvajao deset puta u tri različite kategorije, a nastupio je u nekoliko desetaka filmova. Zbog velike popularnosti filma godinu dana poslije snimljen je i nastavak, Magic Kid II, koji je režirao Stephen Furst, a u naslovnoj je ulozi također Ted Jan Roberts, kojemu je uloga malog ninje Kevina bila prva filmska uloga.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.