SADRžAJ

Brad Cunningham (Ken Oli) oduvijek je imao sve adute poželjnog muškarca - karizmu, odličan izgled, profinjenost i poslovni uspjeh te je kao takav bio je neodoljiv svakoj ženi. No Brad je ujedno čovjek u čijem svijetu nema mjesta za ljubav, vjernost i odanost. Njegovo pravo lice je lice poremećenog sociopata i zlostavljača svoje supruge Cheryl (Annette O'Toole).
Cunningham uskoro upoznaje uspješnu i atraktivnu liječnicu, Saru Gordon (Lindsay Frost), koja se odmah zaljubljuje u njega ne sluteći da je taj nježan, brižan čovjek i odani otac zapravo manijak koji kod kuće psihološki terorizira svoju suprugu. Sara i Cunnigham započnu aferu, a Cherly ubrzo zatraži razvod braka i skrbništvo nad djecom. Nedugo nakon toga Cheryl je ubijena, a iako svi sumnjaju u Cunnighama, Sara vjeruje u njegovu nevinost te započne s njim zajednički život. No kada Cunningham uskoro počne pokazivati svoje pravo lice obojeno užasom i agresijom, Sara počne istraživati tko je zapravo čovjek na drugoj strani njezina kreveta.
Četiri epizode psihološkog trilera u obliku mini-serije inspirirane su stvarnim događajima iz života poremećenog sociopata Brada Cunninghama, koji je do svoje 38. godine izgradio i izgubio tri životna bogatstva, oženio pet prekrasnih žena i napravio šestero djece.
Ova istinita priča o čovjeku kojeg je oduvijek vodila opsesija i neutaživa žeđ za moći bila je savršen predložak za bestseler Ann Rule, koja je zajedno s poznatim brodvejskim producentom Craigom Andersonom potpisala produkciju ove mini-serije. U glavnoj ulozi gledamo Kevina Olina, koji je ponajviše slavu stekao producirajući poznate serije „Alias" i „Braća i sestre", a daleke 1987. nominiran je za Zlatni globus. Annette O'Toole pamtimo po seriji „Smallville" i filmu „Supermen 3", a Lindsay Frost se sjećamo se iz horora „Krug".
Potresnu i napetu priču o životu sa sociopatom i borbi za izlazak iz tog poremećenog odnosa gledatelji RTL Televizije imat će prilike pratiti u četiri nastavka, vikendom od subote, 27. lipnja.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Amanet (2015)

    image
    Ovo je priča o Todoru (Ljubomir Bulajić), vrednom i ambicioznom studentu koji živi skromno sa majkom (Danica Maksimović) i u čijem životu se na čudan način...
  • Najduži sati (2013)

    image
    Drama/triler o ocu koji se bori za život svoje kćeri dok se približava tornado Katrina. U New Orleansu baš pred udar tornada Nolan Hayes (P. Walker) sa svojom...
  • Lux Æterna (2019)

    image
    Dvije velike francuske glumice, Béatrice Dalle i Charlotte Gainsbourg, na filmskom setu dijele priče o vješticama - ali to nije sve. 'Lux Æterna' je esej o filmu,...
  • Let (2012)

    image
    Dvostruki dobitnik Oscara Denzel Washington u trileru Oscarom nagrađenog redatelja Roberta Zemeckisa (Castaway, Forrest Gump) glumi Whipa Whitakera, iskusnog...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.