Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 7.2/10
(9 glasova)

SADRžAJ

Pet godina poslije ljeta koje su zajedno proveli u Barceloni, Xavier, Wendy, Martine i Isabelle ponovno se susreću. Film počinje okupljanjem prijatelja iz filma "Španjolski apartman" u Sankt Peterburgu na vjenčanju Wendyna brata Williama. Xavier se počinje prisjećati događaja iz proteklih nekoliko godina...
Pet godina nakon što su zajednički proveli ljeto u Barceloni, Xavier (Duris), Martine (Tatou), Wendy (Reilly), William i Isabelle ponovno su zajedno. Xavier je ostvario svoj dječački san, postao je pisac, ali čini se kao da je malo izgubljen. Jer, živjeti kao pisac nije nimalo jednostavno. Postoje brojni problemi s bankom. Neke stvari mora zatajiti svojoj kćeri. Njegove su romantične veze neuredne i bez budućnosti. Vrijeme provodi pored knjiga. Od pisca će uskoro postati ili novinar, ili će pisati povijesne ljubavne priče, ili će postati scenarist neke loše televizijske serije. Stvari ne idu dobro, a problemi se gomilaju... Kako bi sve bilo još kompliciranije, on je i baby-sitter bivšoj supruzi, mora čuvati i svoju majku i stalno nadoknađivati propušteno, a možda će izubiti i posao scenarista. Prisiljen je nastaviti raditi, putovati od Londona do St. Petersburga. Nova putovanja omogućit će mu da ponovno počne uživati u svom poslu, pisanju, ali i da ponovno pronađe ljubav.

Fotografije

Ruske lutkiceRuske lutkiceRuske lutkiceRuske lutkiceRuske lutkiceRuske lutkice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.