SADRžAJ

Supermana – rođena na planetu koji je odavno nestao – odgojili su posvojitelji na farmi u Kentu u Kansasu. Mladić Kal-El dobio je ime Clark Kent, pa - iako je odrastao među ljudima - on ipak nije jedan od njih. Ispod žuta Zemljina sunca, on može činiti stvari o kojima ljudi mogu samo sanjati, ali kako bi živio s njima, mora živjeti dvostruki život, kao neupadljivi Clark Kent, te se tajno pretvarati u nadčovjeka kada svijetu zatreba pomoć. Ali u pet godina od tajanstvena Supermanova nestanka svjetska kriza dosegla je vrhunac. Bez njega porastao je kriminial u gradu Metropolisu i oko njega, a tomu treba dodati i destruktivne planove zloglasna Lexa Luthora, koji je zbrisao iz zatvora koristeći se Supermanovim tajnama. Lois Lane, novinarska zvijezda Daily Planeta i ljubav Supermanova života, nije se predala kad je Superman otišao bez riječi.Čak je osvojila Pulitzerovu nagradu za tekst “Zašto svijet ne treba Supermana”. Lois ima nove preokupacije – zaručena je s urednikovim nećakom i ima maloga sina za kojega se treba brinuti. Ali Supermanova duga potraga za vlastitim mjestom u svemiru završava na farmi u Kentu, u jedinoj obitelji koju je imao. Njegova je sudbina u Metropolisu, gdje mu jedan pogled u Loisine oči govori da je to mjesto, među ljudima punim mana, na Zemlji, njegov pravi dom. A kako se ostvarenje Luthorova plana bliži, svijet nikad neće trebati Supermana kao sada.

Fotografije

Superman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: PovratakSuperman: Povratak

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.