Ocjena: 7.4/10
Ocjena korisnika: 6.9/10
(8 glasova)

SADRžAJ

Mladi američki Židov, Jonathan Safran Foer, putuje u Ukrajinu nadajući se da će naći ženu koja je od nacista spasila njegovu baku tijekom II. svjetskog rata.
Njujorški Židov, strastveni kolekcionar i samozatajan pisac Jonathan Safran odluči otputovati u svoju djedovinu, Ukrajinu, kako bi pronašao Augustinu, ženu koja je navodno spasila njegovog pokojnog djeda od nacista. U potragu kreće koristeći usluge ukrajinske firme Heritage Odessa Tours koja je specijalizirana za pronalaženje nestalih i umrlih. Firmu čine djed koji umišlja da je slijep, unuk Alex koji je ujedno i prevoditelj s engleskog te pas Sammy Davis Junior Junior (nazvan prema američkom svestranom zabavljaču). U prastarom autu njih troje i pas kreću na put po Ukrajini u potrazi za mjestom Tračimbrod.

Fotografije

Sve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljenoSve je rasvijetljeno

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.