poster

Adele: Koncert u Royal Albert Hallu

Adele Live at the Royal Albert Hall (2011)

dokumentarni, glazbeni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Paul Dugdale

Ocjena: 8.6/10

SADRžAJ

Koncertna izvedba uživo pop/soul senzacije i dobitnice „Grammyja“ Adele u Royal Albert Hallu u Londonu. Ovo je bilo njezino ostvarenje sna i vrhunac rekordne 2011. godine u prodaji albuma „21“.
22. rujna 2011. godine Adele je nastupila u Royal Albert Hallu u Londonu. Bilo je to ostvarenje njezina sna i vrhunac rekordne godine u prodaji albuma „21“. Unatoč kratkoj stanci zbog operacije glasnica, Adele se vratila na dodjeli nagrada „Grammy“ 2012. gdje je dobila ni manje ni više nego šest nagrada, uključujući onu za pjesmu godine za „Rolling in the Deep“ i album godine za „21“. Svaka pjesma koju je objavila s tog albuma popela se na 1. mjesto američkih ljestvica, dok ona predvodi najnoviju skupinu britanskih glazbenika koji osvajaju Ameriku. Doživjela je jednak uspjeh kod kuće, osvojivši pet nagrada „Brit“, uključujući one za najbolju britansku solo pjevačicu i najbolji britanski album. „21“ se prodao u više od četiri milijuna primjeraka u Velikoj Britaniji, pretekavši „Dark Side of the Moon“ „Pink Floyda“ i „Bad“ Michaela Jacksona, te je postao 7. najbolje prodavani album u državi. Ovaj koncert u režiji Paula Dugdalea donosi kolekciju hitova s njezinih albuma „19“ i „21“.

Fotografije

Adele: Koncert u Royal Albert HalluAdele: Koncert u Royal Albert HalluAdele: Koncert u Royal Albert HalluAdele: Koncert u Royal Albert HalluAdele: Koncert u Royal Albert HalluAdele: Koncert u Royal Albert HalluAdele: Koncert u Royal Albert HalluAdele: Koncert u Royal Albert HalluAdele: Koncert u Royal Albert Hallu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.