SADRžAJ

Inovator s velikim ambicijama, ali s nepostojećim talentom angažira dvojicu svojih prijatelja da mu pomognu u stvaranju i promidžbi njegove ideje o remenu na mlazni pogon. No pred vratima uspjeha, njihova suradnja ulazi u probleme…
Curtis Prentiss čovjek je kojemu znanost nije jača strana te zasigurno ne može napraviti ništa funkcionalno, no izrazito je talentiran u jednoj stvari: slatkorječivosti. S vještinom osobito darovitog prodavača automobila, Prentiss uspijeva nagovoriti svog prijatelja Kennyja, prodavača madraca, da financira njegovu zadnju ideju: raketni opasač, što je zapravo nešto lošija verzija ruksaka na mlazni pogon. No Prentissu nije potreban samo novac: treba mu i netko tko će ga napraviti. Tada na scenu stupa Rick Honeycutt, nedavno otpušteni inženjer aeronautike kojemu je želja raditi na nečemu gdje pohlepni birokrati željni pozornosti neće potkopavati njegov rad. U početku je suradnja između Prentissa i Honeycutta pomalo slabašna, zatim plodonosna, a pri kraju nategnuta, dok se njihovi pogledi na budućnost međusobno isključuju, a njihove osobne želje za slavom vode ih u sve beznadnije položaje.

Fotografije

Raketni trio

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.