SADRžAJ

U jednom trenutku sve se može promijeniti... za cijeli život. Kad Mac McDonald izgubi sina u nesreći, godine gorčine i boli nagrizaju njegovu ljubav prema obitelji, Bogu i svima ostalima.
U jednom trenutku sve se može promijeniti... za cijeli život. Nakon što Mac McDonald izgubi sina u nesreći, narednih 17 godina gorčina i bol nagrizaju njegovu ljubav prema obitelji, Bogu... i svima ostalima. Macov bijes odražava se i na njegovu karijeru policajca, a pogotovo se rasplamsa kad njegov partner postane Sam Wright, buduća zvijezda policije koji je usto i pastor te brižan obiteljski čovjek. Mogu li se njih dvojica udružiti i pomoći jedan drugomu kad je tako teško ignorirati njihove međusobne razlike, pogotovo onu najočitiju? Svakog dana imamo priliku ponovno izgraditi odnose i zaliječiti duboke rane dajući i primajući Božju milost. Ponudite drugomu KARTU MILOSTI… i nikada ne podcjenjujte moć Božje ljubavi.

Fotografije

Karta milostiKarta milostiKarta milostiKarta milostiKarta milostiKarta milostiKarta milostiKarta milostiKarta milostiKarta milosti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.