poster

Spy kids: U vrtlogu vremena

Spy Kids: All the Time in the World in 4D (2011)

Redatelj: Robert Rodriguez

Ocjena: 3.5/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(20 glasova)

SADRžAJ

Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) naizgled ima sve – udana je za slavnog televizijskog reportera koji je lovac na špijune, rodila je bebu i usvojila je inteligentne blizance. No, u stvarnosti, dok im pokušava biti majkom, Rebecca (Rowan Blanchard) i Cecil (Mason Cook) jasno joj daju do znanja da ju ne žele pred očima. Osim toga, njezin suprug Wilbur (Joel McHale) ne bi prepoznao špijuna čak ni da živi s njime, što je upravo i slučaj jer je Marissa umirovljena tajna agentica. Uz malu pomoć poznatih članova Spy Kidsa među kojima su Carmen (Alexa Vega) i Juni Cortez (Daryl Sabara), kao i nekoliko zadivljujućih uređaja, možda će uspjeti spasiti svijet i usput se zbližiti kao obitelj.

Fotografije

Spy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremenaSpy kids: U vrtlogu vremena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.