SADRžAJ

Jedan pisac ostavi svoj posao na Manhattanu i preseli se s obitelji u miran grad u Novoj Engleskoj. Ubrzo saznaju da su u njihovu lijepom domu ubijeni majka i djeca, a vjeruje se da je krivac muž koji je preživio...
Will Atenton (Daniel Craig) da otkaz na svom istaknutom poslu u Manhattanu i preseli se sa ženom Libby (oskarovka Rachel Weisz) i dvjema kćerima u miran gradić u Novoj Engleskoj. Ali dok se privikavaju na nov život, otkriju da je njihov savršeni dom nekoć bio mjesto ubojstva majke i njezine djece. Kad Will počne istraživati, nije siguran priviđaju li mu se duhovi ili su tragični događaji nekako povezani s njegovom prošlosti. Jedine tragove daje mu tajanstvena susjeda Ann (Naomi Watts) koja mu pomaže da posloži dijelove ove jezive zagonetke. Pun napetih preokreta, ovaj psihološki triler držat će vas na rubu stolaca.

Fotografije

Kuća snovaKuća snovaKuća snovaKuća snovaKuća snovaKuća snova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.