poster

Audicija

L'AUDITION (2005)

drama | Kanada
Redatelj: Luc Picard

Ocjena: 7.6/10
Ocjena korisnika: 8/10

SADRžAJ

Louis Tremblay (L. Picard) živi opasnim životom, radi kao utjerivač dugova svakodnevno suočen s nasiljem i zločinima. Njegova djevojka Suzanne (S. Clement) očajna je zbog Louisovog posla i života, osobito kad shvati da je u drugom stanju. Ni Louis nije zadovoljan, a nemir, neadovoljstvo i želja da nešto promijeni u životu vode ga na glumačku audiciju. Otkriva da ima velikog glumačkog dara, a prijateljica mu predloži glumca Philipea Chevaliera (D. Bernard) za mentora...

"Audcija" je suvremena drama koja na lak način govori o mučnim temama. Poznatom kanadskom glumcu Lucu Picardu ovo je bio prvi scenaristički i redateljski rad, a 2008. godine režirao je svoj drugi igrani film, "Babine". Film osvojio niz nominacija za nagradu Genie (za režiju, glavnu mušku ulogu, glavnu žensku ulogu, za scenarij itd.), a dobio je D. Bernard za sporednu ulogu. Daniel Belanger osvojio za glazbu nagradu Jutra, koju dodjeljuje kvebeški dio kanadske filmske industrije.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.