SADRžAJ

Velika nada srednjoškolske glumačke škole Sharpey (Ashley Tisdale) putuje u New York sa željom da ostvari veliku karijeru. No Sharpey dočekuje surova realnost i ona shvaća da se pjevačke i glumačke uloge na Broadwayu teže dobivaju nego što je mislila. Štoviše, njezin psić je taj koji prvi dobiva glumačku rolu.
Fantastična avantura Sharpey Evans nastavak je serijala High School Musical koji je imao ček tri nastavka. U ovom svojevrsnom četvrtom dijelu Ashley Tisdale ponavlja ulogu Sharpey Evans, koja nakon glumačke akademije odlazi u „grad koji nikada ne spava. Sharpey Evans, koja je u High School Musical bila razmažena diva, sada postaje ambiciozna i brižna djevojka odlučna da život usmjeri u željenom pravcu. Iako je ova humorna drama prvenstveno namijenjena mlađoj populaciji, svakako će biti zanimljiva i onim starijima, koji će moći pogledati kako Michael Lembeck razvija karaktere i postavlja ih u složenije odnose drugačije sredine.

Fotografije

Fantastična avantura Sharpay Evans

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.