SADRžAJ

Na američkom jugu dva se zatvorenika u bijegu (Tony Curtis i Sidney Poitier) razlikuju po boji kože, ali veže ih želja za slobodom i čelični lanac dugačak 80 cm. Moraju se naučiti slagati kako bi umakli svojim progoniteljima.
John „Jocker“ Jackson i Noah Cullen zatvorenici su, bijelac i crnac, čije osobno neslaganje prerasta u mržnju nakon što pobjegnu iz zatvora i ne mogu se osloboditi lanca kojim su vezani. Iako očajni za slobodom, uviđaju da život izvan rešetaka nije bolji od zatvora. Proganjani od policije i lovačkih pasa, bježe u močvaru gdje ih glad, hladnoća, zmije i prijetnja da budu uhvaćeni prisiljavaju na partnerstvo koje im je neophodno da bi preživjeli. Svaki je prisiljen riskirati svoj život da spasi drugoga. Kako radnja filma odmiče, neželjena suradnja među dvojicom muškaraca prerasta u prijateljstvo i razumijevanje. Na kraju, nakon što se oslobode okova, veze prijateljstva i suradnje proizašle iz nevolje pokazuju se jače od željeznih lanaca.

Fotografije

Bijeg u lancimaBijeg u lancimaBijeg u lancimaBijeg u lancimaBijeg u lancimaBijeg u lancimaBijeg u lancima

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.