poster

Bigfoot The Unforgettable Encounter

Bigfoot: the unforgettable encounter (1995)


Ocjena: 4.0/10
Ocjena korisnika: 3.8/10
(4 glasa)

SADRžAJ

Film za mlade. Ben (J. Adams) je jedanaestogodišnji dječak koji se prilikom šetnje s prijateljem udalji i izgubi u šumi. Odjednom se pred njim stvori golemo čudovište koje mora da je Bigfoot (Veliko Stopalo), svima poznat iz priča i legendi. Bigfoot pomogne Benu, pa se između njih dvojice razvije prijateljstvo. No prijateljstvo će se teško održati, ne samo zbog velikih razlika među njima, nego i zato što je Bigfootu za petama tim stručnjaka koji ga žele uhvatiti i pokazivati kao kuriozitetnu životinjsku vrstu. Tako je već organizirana potraga za Benom i potjera za Bigfootom...
Simpatičan, duhovit i nadasve dražestan pustolovni film o prijateljstvu gradskoga dječaka i Bigfoota, majmunolikog mitskog čudovišta iz američke divljine. Legenda o tom snažnom čudovištu velikih stopala seže u daleku prošlost, ali i danas ne prestaje golicati maštu, tako da je u Sjedinjenim Državama snimljeno više od pedeset filmova o njemu (poput poznatoga filma u dva dijela Little Bigfoot redatelja Arta Camacha).
U jednoj od glavnih uloga nastupa glumac David Rasche, poznat "Sledge Hammer".

Fotografije

Bigfoot The Unforgettable EncounterBigfoot The Unforgettable Encounter

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.