SADRžAJ

Nina St Clair (Kellie Martin) skriva mučnu prošlost koju je označila tragedija. Mnogo godina poslije, morat će se vratiti demonima svoje mladosti koji je progone.
Nina i njezin brat Drew (Adam Macdonald) dijele nesretno djetinjstvo s ocem alkoholičarom koji ih je zlostavljao. Nakon što im oba roditelja poginu u požaru u kući, dvoje siročadi prisiljeno je brinuti se za sebe. Drew se odjeća odgovornim za Ninu, no njegova se briga pretvori u opsjednutost. Kako Nina ulazi u tinejdžerske godine, ponašanje njezina brata sve se više pogoršava i s četrnaest godina on ubija njezina prijatelja Clydea i završava u maloljetničkome domu. Nakon što izađe iz doma, nestaje Ninin bivši dečko i ona je uvjerena da je Drew umješan u njegov nestanak. Želeći se maknuti iz tog bolesnog okruženja, Nina mijenja identitet i odlazi iz svoga rodnoga grada kako bi napokon ostavila prošlost iza sebe. Dvanaest godina poslije, Nina je supruga i majka koja živi naizgled idealnim životom. No iza zatvorenih vrata ona pati jer je suprug Stuart (Dylan Neal) vara s kolegicom Miriam (France Viens). Nina i Stuart zajedno će pokušati spasiti svoj razoreni brak…

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.