Pjenušavi cijanid - Prema romanu Agathe Christie

AGATHA CHRISTIE'S SPARKLING CYANIDE (1983)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Atraktivna Iris Murdoch (D. Raffin) bistra je i temperamentna djevojka koja, vrativši se u Ameriku nakon dužeg boravka u Velikoj Britaniji, dozna da je njezina starija sestra Rosemary (C. Belford) u ljubavnoj vezi sa Stephanom Farradayem (D. Huffman). U tome ne bi bilo ničeg problematičnog da Rosemary nije udana za cijenjenog odvjetnika Georgea Bartona (J. Sommer), te da Stephan nije u braku s otmjenom Sandrom Farraday (J. Chadwick). George sluti da ga supruga vara, ali ne primjećuje da se on sviđa svojoj plahoj tajnici Ruth Lessing (P. Bellwood). A tu je i novinar Tony Browne (A. Andrews), prijatelj Georgea i njegove obitelji kojem se Iris svidi na prvi pogled, i koji čini se mnogo zna o svima. To donekle zabrinjava Rosemary, koja Tonyju jednom zaprijeti da će, ne bude li šutio, ona Iris otkriti njegovu tajnu. Istodobno, Georgeovoj tajnici Ruth udvara se razmaženi i arogantni Victor Drake (M. Woods), sin Irisine dalje rođakinje Lucille (N. Marchand), kojoj George u redovitim intervalima zbog nekih razloga isplaćuje velike svote novca. Jedne večeri George u restoranu organizira obiteljsko okupljanje, održi zdravicu u supruginu čast, a Rosemary srkne gutljaj šampanjca iz svoje čaše te padne na tlo. Na mjesto zločina uskoro stigne iskusni policijski načelnik Kemp (H. Morgan)...
Atraktivan i zabavan TV krimić TV redatelja Roberta Michaela Lewisa (Money to Burn, Escape, Fallen Angel, Karipski misterij, Sjećanja na umorstvo, Savršen zločin) slobodna je adaptacija još jednog bestselera glasovite spisateljice kriminalističkih romana Agathe Christie. U glavnoj ulozi nastupa A. Andrews (Pod vulkanom, Mnogo vike ni za što, David Copperfield, serije Priče Ruth Rendell, Gospođica Marple), čija je partnerica D. Raffin (Touched by Love, Posmrtna želja 3, Pijesci vremena, serije Zakon i red: Odjel za žrtve, Hitna služba). U sporednim ulogama su P. Bellwood (Aerodrom, Deep Dark Secrets), možda najpoznatija po ulozi u nekad iznimno popularnoj sapunici Dinastija, i J. Sommera (Prljavi Harry, Crveni, Sophijin izbor, Svjedok, Meta, Pakost, Ničija budala, Komora, Shaft,), a fotografiju potpisuje Tod Voigtlander (Mala kuća u preriji, Dnevnik Anne Frank, serije Divlji zapad, Bonanza).

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.