SADRžAJ

JEFF BRIDGES, četiri puta nominiran za nagradu Akademije, glumi vrlo zabavnog, polutragičnog, romantičnog antiheroja Bada Blakea u filmu CRAZY HEART - LUDO SRCE, debitantskom ostvarenju pisca i redatelja Scotta Coopera. Bad je posrnuli country-pjevač koji iza sebe ima previše brakova, previše godina provedenih na putu i prečesta druženja s čašicom. Pa ipak, Bad traži spas uz pomoć Jean (MAGGIE GYLLENHAAL, dvaput nominirane za "Zlatni globus"), novinarke koja otkriva tko je čovjek koji se krije iza glazbenika. Na putu iskupljenja, Bad će na težak način naučiti koliko zapravo život može biti tegoban za čovjeka ludog srca. U 57. godini, Bad još stalno putuje, svira stare hitove po trećerazrednim gostionicama i kuglanama ostarjeloj publici koja je jednako pijana i puna čežnje kao i on sam, dok njegova kratkotrajna slava polako odlazi u zaborav. Najviše čemu se ovih dana može nadati jest da nastupi kao predizvođač na velikom koncertu svoga mladog štićenika Tommyja Sweeta, koji je sve što zna naučio od Bada – samo što je Tommy, za razliku od Bada, uspio postati bogat i slavan. Sve gaže stapaju se jedna u drugu i ostaju mu u zamagljenom sjećanju, sve do jedne večeri u Santa Feu, kada Bad upozna lokalnu novinarku Jean Craddock i zaljubi se u nju. Bad joj ne nudi nikakva obećanja, a Jean, samohrana majka koja se kaje za mnogo toga u životu, zna da bi bila glupa da mu čak i to povjeruje. Ipak, stalno se vraćaju jedno drugom i nastavljaju vezu. No može li se Bad, koji je jedva u stanju nositi se sa svakodnevnim problemima, zaista brinuti o nekomu drugom? Njegov pokušaj postaje odvažan i duhovit prikaz čovjeka koji se suočava sa svojim osobnim, potpuno ljudskim ograničenjima i posljednjom prilikom za iskupljenjem.

Fotografije

Crazy Heart - Ludo srceCrazy Heart - Ludo srceCrazy Heart - Ludo srceCrazy Heart - Ludo srceCrazy Heart - Ludo srceCrazy Heart - Ludo srceCrazy Heart - Ludo srceCrazy Heart - Ludo srce

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.