Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(9 glasova)

SADRžAJ

Devetogodišnji Max bježi od kuće i plovi morem kako bi postao vladar kraljevstva divljih stvorenja. Kralj Max vlada čudesnom zemljom divovskih pahuljastih čudovišta, no kraljevanje nije tako bezbrižno kako se čini.
U svima nama nalazi se... Sve što smo ikad vidjeli, sve što smo ikad učinili i svi koje smo ikad voljeli. Inovativni redatelj Spike Jonze zajedno sa slavnim piscem Mauriceom Sendakom donosi na veliki ekran jednu od najomiljenijih knjiga za djecu "U kraljevstvu divljih stvorenja", priču o djetinjstvu i mjestima kamo dospijemo kako bismo shvatili svijet u kojem živimo. Film govori o Maxu, nemirnom, ali osjetljivom dječaku koji se osjeća neshvaćenim u vlastitoj kući te bježi u kraljevstvo divljih stvorenja. Max stiže na otok gdje susreće tajnovite i čudnovate spodobe koje se ponašaju i reagiraju neobuzdano i nepredvidivo. Divlja stvorenja očajnički traže vođu dok Max traži kraljevstvo kojim bi vladao. Kada ga okrune, Max obeća stvoriti mjesto gdje će svi biti sretni, ali ubrzo shvati da vladati kraljevstvom nije nimalo lako, a prijateljstva koja je ondje sklopio pokažu se složenijima nego što je u početku smatrao.

Fotografije

U kraljevstvu divljih stvorenjaU kraljevstvu divljih stvorenjaU kraljevstvu divljih stvorenjaWarner BrosWarner BrosWarner BrosU kraljevstvu divljih stvorenjaU kraljevstvu divljih stvorenjaU kraljevstvu divljih stvorenjaU kraljevstvu divljih stvorenjaU kraljevstvu divljih stvorenjaU kraljevstvu divljih stvorenjaU kraljevstvu divljih stvorenjaU kraljevstvu divljih stvorenjaWarner BrosWarner Bros

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.