Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 8.7/10
(26 glasova)

SADRžAJ

Kada mu dozlogrdi što Zekoslav Mrkva dobiva svu slavu, Patak Darko napusti Hollywood i udruži se s nedavno otpuštenim kaskaderom Damienom Drakeom te krene na put oko svijeta u potragu za Damienovim ocem i nestalim modrim dijamantom.
Kada mu dozlogrdi što Zekoslav Mrkva dobiva svu slavu, Patak Darko napusti Hollywood i udruži se s nedavno otpuštenim kaskaderom Damienom Drakeom ml. (Fraser) te krene u pustolovinu oko svijeta zajedno sa Zekoslavom i potpredsjednicom „Warner Brosa“ (Elfman). Njihova je misija da pronađu Damienova oca i nestali modri dijamant… te ostanu korak ispred „Acme Corpa“ koji se žele dočepati dijamanta za vlastite svrhe.

Fotografije

Looney Tunes: Ponovno u akcijiLooney Tunes: Ponovno u akcijiLooney Tunes: Ponovno u akcijiLooney Tunes: Ponovno u akcijiLooney Tunes: Ponovno u akcijiLooney Tunes: Ponovno u akcijiLooney Tunes: Ponovno u akcijiLooney Tunes: Ponovno u akcijiLooney Tunes: Ponovno u akcijiLooney Tunes: Ponovno u akcijiLooney Tunes: Ponovno u akciji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.