SADRžAJ

Slavni glumac Otto Kullberg problematičan je, ali omiljen ženskar. Čak i pijan, o filmu zna više od amatera koji ga režira u najnovijem uratku. Ali što će učiniti kad se filmskoj ekipi pridruži lokalni glumac kao njegova zamjena?
Otto Kullberg, glumac s tridesetogodišnjom filmskom karijerom, omiljen je kako kod žena, tako i kod muškaraca. Tu i tamo zna popiti. Već mu je zbog toga propao jedan film, a onaj u kojem trenutačno glumi (priča o aferi troje ljudi s dobrim početkom, ali neslavnim završetkom) također je na rubu propasti. U slučaju da Otto ponovno zabrlja, unajmljen je drugi glumac. Redatelj Telleck za to je odabrao mladog i malo poznatoga kazališnoag glumca Arna Rungea. Sve scene u filmu snimaju se dvaput: jednom s Ottom, a jednom s Arnom. To vodi nizu ozbiljnih, ali smiješnih dvoboja između njih dvojice. Otto također ponovno susreće Bettinu, svoju staru ljubav koja mu je partnerica u filmu, ali i redateljeva supruga. Shvaća da ju je odavno izgubio i počinje oprezno očijukati s početnicom Heike koja je pak premlada za njega. On se opije sa svojim rivalom Arnom koji na kraju završi pod stolom. U jednom od trezvenih trenutaka Otto shvaća da unatoč osebujnim ulogama koje je dosad odigrao, na kraju ostaje u svom svijetu, sam i neželjen. Jedino što ima jest poznato lice kojem publika još vjeruje.

Fotografije

Viski s votkomViski s votkom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.