poster

Kvar

Kvar (1978)

drama | Jugoslavija
PINK Film | subota | 02:00

Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(20 glasova)

SADRžAJ

Novinar živi uhodanim civilnim životom, oženjen ženom iz ugledne obitelji. No, sukobi sa šefom na radnom mjestu sve su češći, brak se trese, a vanjska manifestacija svega je čudna kožna bolest. Liječnici su mu preporučili da se odmori u prirodi. U planini, u osamljenoj kući uz jezero, upoznao je ženu, također usamljenu i neprilagođenu. Posljedice ovog susreta su blagotvorne. Ponovno sposoban za ljubav, dobiva moralnu snagu i bolest se povlači. Raskida sa ženinom obitelji i malograđanštinom prijašnjeg života, suočava se sa šefom i izlazi kao pobjednik, svjestan da je to tek prva pobjeda koja ga je podigla na noge.

Fotografije

KvarKvar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Planina (2015)

    image
    Film prikazuje odrastanje četrnaestogodišnjeg Davida koji je prisiljen postati čovek, i biti glava kuće, dok njegov deda broji svoje poslednje dane u bolnici.
  • Što muči Gilberta Grapea (1993)

    image
    Gilbert Grape (J. Depp) je mladić koji živi u prilično izoliranom mjestu od tek tisuću stanovnika, gdje se svi međusobno poznaju, pa tako prilično normalno...
  • Tajna male farme (2007)

    image
    Priča o prokletstvu i grijesima velških imigranata koje ih vjekovima prati, sredinom 19. stoljeća u regiji Appalachia.
  • Velika ljepota (2013)

    image
    Jep Gambardella (T. Servillo) pripadnik je visokog društva. U svojim dvadesetima napisao je roman koji ga je proslavio i omogućio mu vrlo udoban život. Piše...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.