Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(27 glasova)

SADRžAJ

Jedan sretan par, četiri nesređena, rastavljena roditelja koji inzistiraju na slavlju s djecom i jedan dobro isplaniran, sretan dan koji se ubrzo pretvara u divlje ludilo 'Četiri Božića'. Brad McVie (Vince Vaughn) i njegova djevojka Kate (Reese Witherspoon) sretno su oženjen bogati par bez djece iz San Francisca čije su obitelji po mnogočemu slične – imaju rastavljene roditelje, ratobornu braću s neodgojenom djecom te općenito nezgodna sjećanja i pritajena zamjeranja iz prošlosti koja im je neugodno dijeliti s partnerom. Kako bi izbjegli svoje obitelji za Božić, Brad i Kate se pretvaraju da rade na humanitarnim projektima dok zapravo bježe na egzotične lokacije poput Fidžija gdje mogu provesti opuštene praznike. Nesrećom, na svoj treći zajednički Božić Brad i Kate zapnu na aerodromu u San Franciscu gdje su zbog magle otkazani svi odlazni letovi. Stvari pođu po zlu kada ih ekipa vijesti CBS 5 ondje snimi i intervjuira, tako otkrivajući njihovu lokaciju cijelom gradu i, što je još gore, njihovim obiteljima.

Fotografije

Četiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri BožićaČetiri Božića

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.