SADRžAJ

Dobitnik posebne nagrade žirija na filmskom festivalu Sundance, Dvije sezone prati pedesetogodišnju poslovnu ženu Maríju Garcíju (Teresa Sánchez), vlasnicu Dos Estaciones, nekoć veličanstvene tvornice tekile koja se sada bori za opstanak. Tvornica je posljednji ostatak generacija tvornica tekile u meksičkom vlasništvu u gorju Jalisca, a ostale su pripale stranim korporacijama. Nekad jedna od najbogatijih ljudi u gradu, María zna da je njezina trenutna financijska situacija neodrživa. Kada stalna kuga i neočekivana poplava prouzrokuju nepopravljivu štetu, ona je prisiljena učiniti sve što može kako bi spasila primarno gospodarstvo i izvor ponosa svoje zajednice.

Fotografije

Dvije sezone

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sjajna izolacija (2022)

    image
    O katastrofi iz koje su ljubavnice Anna i Hannah pobjegle, kao ni o naporima koje su ulagale da dođu do pustog otoka, ne zna se mnogo. Nakon što pronađu napuštenu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.