SADRžAJ

Postapokaliptični akcijski horor o svećeniku ratniku koji krši crkvene zakone udružujući se s mladim šerifom i svećenicom kako bi pronašli bandu odmetnutih vampira koji su oteli njegovu nećakinju.
Okorjeli lutajući ratnik upušta se u opasnu potragu kako bi spasio svoju nećakinju od krvožedne bande vampira u "Svetom ratniku", postapokaliptičnom akcijskom hororu redatelja Scotta Stewarta. Nakon stoljeća brutalnih ratova čovječanstvo je porazilo svoje najstravičnije neprijatelje, horde vampira. Ono malo što ih je preostalo prognano je u izolirane rezervate, dok je većina ljudi utočište pronašla u bedemom okruženim gradovima kojima upravlja Crkva. Svećenici, koji su za vrijeme vampirskih ratova uvježbani da budu ubojiti borci, sada obavljaju fizičke poslove te žive u doslovnoj izolaciji, obilježeni svojstvenim tetovažama te izbjegavani od svojih susjeda. Kada vijest o vampirskom napadu te otmici 18-godišnje djevojke koja živi na osamljenom stražarskom položaju dopre do Svećenika (Paul Bettany), ratnog veterana, on zatraži dozvolu od vladajućih biskupa da krene za taokinjom, svojom nećakinjom. Kada ga oni odbiju, on prekrši svoju svetu zakletvu te se ogluši o njihove naredbe i krene u potragu za djevojkom prije nego što je vampiri učine ropkinjom. Na njegovu pohodu pridružuju mu se nećakinjin dečko Hicks, mladi šerif iz pustoši koji je brz na okidaču, te bivša Svećenica-Ratnica koja posjeduje neviđene borbene vještine. No, kada stignu do pustinjskog gradića Jerichoa, Svećenik, Hicks i Svećenica otkrivaju prizor posvemašnjeg uništenja koji ima sve osobine vampirskog divljanja – te novu stravičnu prijetnju.

Fotografije

Sveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnikSveti ratnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.