SADRžAJ

Nakon što je izgubila bakin prsten u vodama Havaja, Addie dobiva više od očekivanog kad angažira ronioca Jacka da joj pomogne pronaći ga.

Fotografije

Skriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni draguljiSkriveni dragulji

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Karipsko ljeto (2022)

    image
    Producentica vijesti Jade otkriva prijevaru s iznajmljivanjem na karipskom odmoru, ali njezina se sreća mijenja kad stvari postanu romantične.
  • Valovi ljubavi (2022)

    image
    Oporavljajući se od velikog neuspjeha, kuharica Emma uranja u novu životnu avanturu nakon prijave na satove surfanja na Havajima kod instruktora Bena.
  • Moriahin svjetionik (2022)

    image
    Moriah odlučuje obnoviti lokalni svjetionik, no ubrzo shvati da su joj planovi u opasnosti zbog američkog arhitekta Bena.
  • Sklad srca (2022)

    image
    Glazbena terapeutkinja Violet i liječnica Blake sukobljavaju se dok se brinu o Blakeovu djedu, ali ubrzo shvaćaju da ljubav može biti najbolji lijek.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.