poster

Sanctum

Sanctum (2011)

Redatelj: Alister Grierson
CineStar Fantasy | 12. 05. 2024. | 00:10

Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(29 glasova)

SADRžAJ

Film prati grupu ronilaca na riskantnoj ekspediciji u najveći i najljepši sustav pećina na Zemlji. Kada ih tropska oluja otjera u pećinske dubine, moraju svladati vodenu bujicu, pogibeljan teren i rastuću paniku.
Izvršni producent trilera "Sanctum", James Cameron, donosi nam priču o grupi ronilaca na opasnoj ekspediciji najvećeg, najljepšeg i najnepristupačnijeg sustava pećina na Zemlji. Kada ih tropska oluja otjera u pećinske dubine, moraju svladati vodenu bujicu, pogibeljan teren i rastuću paniku dok traže izlaz na pučinu. Iskusni ronilac Frank McGuire već mjesecima istražuje pećine Esa-ala u južnom Pacifiku. Ali kada ga vodena bujica odsiječe od vanjskog svijeta, prisiljen je pronaći drugi izlaz zajedno sa svojom ekipom među kojima su i njegov 17-godišnji sin Josh te sponzor Carl Hurley. S mršavim zalihama ekipa mora proći kroz podvodni labirint da izađe na površinu. Ubrzo se suoče s neizbježnim pitanjem: mogu li preživjeti ili će zauvijek ostati zarobljeni? Film "Sanctum", snimljen u blizini Zlatne obale u Queenslandu u Australiji, povest će publiku na uzbudljivo putovanje preko strmih litica u najveće dubine podzemnog svijeta.

Fotografije

SanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctumSanctum

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.