SADRžAJ

Triler o neobičnom partnerstvu agentice FBI-a, agenta DEA-e i plaćenog ubojice, otvorio vrata mnogim danas hvaljenim, otkvačenim naslovima, među kojima se skrivaju i mnogi filmovi Quentina Tarantina!
Diane Norwood (Tia Carrere) je agentica FBI-a kojoj je dojadilo biti podcjenjivana od strane muških kolega. Max Parrish (Thomas Ian Griffith) je pripadnik DEA-a, ovisan o tabletama protiv boli i posvećen hvatanju zlog tajkuna, Thomasa Livingstona (John Lithgow). Garrett Lawton (Donald Sutherland) je besprijekorni plaćeni ubojica, kojem je posao pomalo dosadio. Kada se putovi ove neobične četvorke prekriže, doći će do obračuna neviđenih proporcija! Livingstone šalje Lawtona da riješi problem s Parrishem, no načitani ubojica došao je do životne faze u kojoj ubijanje više nije ono što je nekad bilo i rješava stvari na posve neočekivan način. U međuvremenu, Norwoodova i Parrish osjećaju međusobnu privlačnost i započinju ritual udvaranja - koji uključuje žestoku pucnjavu!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.