Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 6.3/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Julie (Cristiana Réali) sama odgaja dvoje djece. Budućnost joj je sve samo ne svijetla. Ne može pronaći posao, a sud joj prijeti ovrhom stana. Kad osvoji tjedan u luksuznom apartmanu sa svim plaćenim troškovima, sigurna je da joj se sreća napokon osmjehnula. No tad se pojavljuje Laurent Rozier (Richard Berry), bahati, pretenciozni modni fotograf koji tvrdi da je rezervirao taj kraljevski apartman koji je osvojila Julie. Odlučan je da u želji da ih izbaci iz apartmana. No Julie ne odustaje pa on pristaje dijeliti „svoj“ apartman s njom i njezinom djecom. U želji da ih se riješi, Laurent im namjerava odmor pretvoriti u pakao. Julie se ne predaje i zdušno vraća svaki udarac sve dok čitava situacija ne eskalira i nastupa kaos koji se primiri tek kad Julie pronađe Laurenta kako se pokušava objesiti s lustera u apartmanu. Je li možda zaista pretjerala?

Julie otkriva da je Laurenta ostavila Olga (Tasha de Vasconcelos), manekenka u koju je zaljubljen i s kojom je sutradan trebao raditi. Laurent je očajan i moli Julie da mu pomogne ponovno osvojiti Olgu. Julie pristaje i počinje vježbati s Laurentom. Dvoje se zbližava, a Laurent odjednom postaje nekako simpatičniji... Je li moguće da se Julie zaljubljuje u njega?

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.