poster

Ernest Hemingway - Četiri vjenčanja i sprovod

Ernest Hemingway, quatre mariages et un enterrement (2021)

Redatelj: Virginie Linhart

Ocjena: 7.1/10

SADRžAJ

Ovaj prikaz ljubavnog života Ernesta Hemingwaya uvodi nas u intimu muškarca koji je zapravo imao mnogo dublji i složeniji unutarnji život od onoga kakvim se volio prikazivati u javnosti. Otkrivanje njegova odnosa sa svakom od četiriju žena omogućuje da se njegov opus iznova iščita iz drugačijeg kuta te da se njegov životni put prikaže na inovativan i zanimljiv način.
Svaki od odnosa s različitim ženama odgovara jednom razdoblju i području. Tako ćemo prvo putovati od boemskog Pariza 1920-ih do Floride 1930-ih, potom se vratiti u Europu u vrijeme Drugog svjetskog rata i otkriti Kubu 1950-ih te ćemo priču naposljetku završiti duboko u srcu Amerike gdje je u dobi od 61 godine Ernest Hemingway odlučio počiniti samoubojstvo.

Fotografije

Ernest Hemingway - Četiri vjenčanja i sprovodErnest Hemingway - Četiri vjenčanja i sprovodErnest Hemingway - Četiri vjenčanja i sprovodErnest Hemingway - Četiri vjenčanja i sprovodErnest Hemingway - Četiri vjenčanja i sprovodErnest Hemingway - Četiri vjenčanja i sprovod

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.